Nieuws

 • 02 2014
  Prints apotheekmeubels
   

  Werk in uitvoering: Het eerste deel van de vier prints op apotheek meubels van Medisch Centrum De Grebbe zijn aangebracht. De overdige drie prints volgen deze week.

   
   
 • 02 2014
  Beurs eigen huis verbouwen en inrichten
   

  Op 21, 22, 23 maart vindt de voorjaars editie van de beurs EIGEN HUIS Verbouwen + inrichten plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Debora en Liesbeth zullen deelnemen namens Architecten aan huis en zijn te vinden bij stand 10.E30 op het Architectenplein.

   
   
 • 11 2013
  Zolderindeling
   

  Het eerste project van Architecten aan huis is opgeleverd. We realiseerden een zolderindeling met ouderslaapkamer voorzien van en suite badkamer, logeerkamer, toilet, aparte garderobe en een vliering. >> Bekijk het project op de website van Architecten aan huis.

   
   
 • 09 2013
  Kleuradviesdagen
   

  De komende tijd staan er een hele reeks kleuradviesdagen gepland. De eerstvolgende vindt plaats op 3 augustus in de Karwei Etten-Leur. Op de Facebook pagina van Bureau Reis zullen alle data en locaties bekend worden gemaakt. 

   
   
 • 08 2013
  Nieuwe samenwerking
   

  Bureau Reis en Ontwerpstudio vanmeerkerk zijn een samenwerking gestart onder de naam Architecten aan huis. Hierbij richten we ons op de particuliere opdrachtgever. Kijk op www.architectenaanhuis.nl voor onze projecten en werkwijze. 

   
   
 • 04 2013
  Toko Ina opgeleverd
   

  Toko Ina in Gouda is deze maand opgeleverd en in gebruik genomen. In opdracht van Gulliver Architecten heeft bureau Reis de sfeer en uitstraling van het interieur vorm gegeven. 

   
   
 • 05 2013
  Woonzorg appartement opgeleverd
   

  In een nieuw woonzorgcomplex in Goes kunnen bewoners zelfstandig wonen en zijn ze verzekerd van de beste zorg als dat nodig is. Met behulp van een uitgebreid interieuradvies kan de bewoonster van dit appartement nu en in de toekomst volledig naar eigen wens wonen.    

   
   
 • 06 2012
  Nieuwe website!
   

  De nieuwe website van Bureau Reis is online!
  De komende tijd zullen meer projecten worden toegevoegd, dus kom regelmatig langs of blijf op de hoogte via twitter

   
   
 • 10 2011
  Entreehal Ikazia klaar voor gebruik
   

  In oktober werd de nieuwe Entreehal van het Ikazia Ziekenhuis in gebruik genomen. Ook het kunstwerk wat speciaal voor deze ruimte is ontworpen is inmiddels gerealiseerd. BEKIJK PROJECT

   
   
 • 04 2012
  Rivierduinen
   

  In april 2012 is het eerste deel van het zorgterrein van GGZ Haagstreek  in gebruik genomen door clienten en zorgverleners. BEKIJK PROJECT

   

   
   

Pagina's